Jääkiekon MM-kisat 2015 ilmaiseksi netistä

Suomi-Venäjä. Arkistokuva/Wikimedia Commons

Jääkiekon mm-kisat käynnistyvät sopivasti kesken kiivaan juhlimisen, kun 1.5 kiekko tippuu jäähän Tshekeissä. MM-kisat ovat nykyisin maksukortin takana, ja vain Suomen pelit näkyvät ilmaiseksi netistä.

Santerin Ässä tulee etsimään linkkejä jääkiekkomatseihin koko mm-huuman ajan. Linkkejä laitetaan useampia, jotta jokainen varmasti löytää laitteellaan toimivan lähetyksen. Kaikkia pelejä ei valitettavasti saada Suomeksi, mutta hyvällä laadulla englanniksi tai muulla kielellä pelejä löytynee koko kisojen ajan.

Joten, mm-koitoksia odotellessa. Santerin Ässä välittää lähetyksiin linkit joka peliin.
FAQ

Miten katson pelit?

Pelit on helppo katsoa tämän blogin kautta. Joka päivä sivuille päivitetään linkkejä oletettavasti hyvänlaatuisiin striimeihin, jotka tosin voi löytää kaikki googlenkin avulle eri sivustoilta. Toisinaan pelien katselemisen helpottamiseksi olisi hyvä olla joitain ulkoisia sovelluksia, kuten Acestream player. Päivittäin lisättävät linkit löytyvät helposti etusivulta, http://santerinassa.blogspot.com.

Onko katsominen laitonta?

Ei ole nykyisen tekijänoikeuslain mukaan. Ihmisillä on oikeus katsoa suoratoistolähetyksiä netistä. Niiden lähettäminen on kuitenkin ankarasti kiellettyä ja voi johtaa vankeustuomioon, eli jos haluaisit vaikkapa itse jakaa MTV Sportin striimiä koko kansalle, et voi sitä tehdä.

Santerin Ässä ei ole myöskään vastuussa muiden tekemistä tekijänoikeusrikkomuksista, eikä suosittele ketään myöskään itse rikkomaan lakia lähettämällä maksusuojattuja lähetyksiä eteenpäin.

Mitä sovelluksia suosittelet katsomiseen?

Adblock plus on ehdoton vaatimus, sillä ilman sitä striimien katsominen on vähintäänkin haastavaa erilaisten mainosten takia. Lisäksi Sopcast player sekä Ace stream+vlc player ovat hyvä valinta tavalliselle katsojalle.

Miksi Santerin Ässä?

Erilaisia striimaussivustoja on olemassa, joilla on materiaalia esimerkiksi jääkiekon mm-kisoihin. Tälle sivulle koostetaan linkkejä näille sivuille, jotta sinun ei tarvitse käydä kaikkia 159:ää eri sivustoa läpi. Lisäksi tällä sivulla on suomenkielinen chatti, jossa muut urheilufanit voivat keskustella kanssasi. Saattaapa sieltäkin löytyä jotain linkkejä peleihin..

Striimisi pummivat luottokorttitietoja?

Striimit eivät ole minun lähettämiäni ensinnäkään. Toisekseen, nämä "pummimiset" johtuvat puhtaasti siitä, että olet sallinut mainokset, ja usein striimaussivustoilla on tällaisia haitallisia mainoksia. Adblock-plussan avulla pystyt hyvin kätevästi estämään tällaiset häiriötekijät.

Striimi ei aukea koko näytölle!

Tässä tapauksessa auttaa yleensä, kun painat ctrl, ja rullaat hiirellä kuvaa joko isommaksi tai pienemmäksi. Tällöin yleensä "vaihda koko näytölle"-näppäin tulee aktiiviseksi. Mikäli näin ei käy, yritä zoomata sivu tarpeeksi isoksi, jotta se olisi lähestulkoon kuin koko näytöllä.


Mitä jos linkit eivät päivity?

Näitäkin tapauksia voi tulla, etten olekaan paikalla jakamassa linkkejä johonkin peliin. Tällöin suosittelen katsomaan striimejä näiltä sivustoilta:

http://www.drakulastream.eu/hockey-live-streaming-video.html
( Useita linkkejä, usein monissa heikko laatu, mutta helmiäkin löytyy..)
http://livetv.sx/en/allupcomingsports/2/
(Linkkejä parempilaatuisiin lähetyksiin, tosin kielet välillä eksoottisempia)

Haluaisin kysyä jotain kisoihin liittyen, miten voin tehdä sen?

Kysymyksiä varten voi yksinkertaisesti kommentoida esimerkiksi tämän uutisen alle. Lisäilen asiallisia kysymyksiä sitten tähän FAQ-osioon.

Haluaisin katsoa lähetykset Youtubesta HD:na. Onnistuuko?

Onnistuu toki. Sinun tarvitsee ladata vain "hola better internet"-lisäosa ja laittaa maaksi joku maa, jota ei ole geoblokattu (esim. Kreikka tai Romania). Sen jälkeen voit katsoa pelejä laillisesti youtuben kautta! Toinen vaihtoehto on ladata "Justproxy" tjsp, jonka avulla voi myös katsoa pelejä.

Striimi ei aukea isoon ikkunaan. Mitä teen?

Yleensä kyse on vain playerin huonosta koodauksesta, jolloin kuvan saa isolle näytölle klikkaamalla hieman "koko näytölle"-ruudun yläpuolelta. Jos ei toimi, niin kokeile selata kuvaa isommaksi/pienemmäksi, jolloin tämän ohjeen pitäisi toimia.

Eipä tässä voi muuta kuin odottaa mm-kisojen alkua. Katsominen on täysin vapaaehtoista ja koska se on laillista, suosittelen katsomaan kaikki kiinnostavat lähetykset netistä!


Jääkiekon mm-kisat ilmaiseksi laillisesti netistä, free mm2015 stream, Ice hockey world championships 2015 online for free, Prague, Prahan mm-kisat ilmaiseksi netistä, kärppäpeli, Leijonien pelit ilmaiseksi netistä, HD-stream ice hockey lätkän mm kisat 2015, Suomen pelit ilmaiseksi netistä 1.5,2.5,3.5,4.5,5.5,6.5,7.5,8.5,9.5,10.5 2015, USA, Tshekki, Sweden, Ruotsi, Kanadan pelit ilmaiseksi netistä, free mm sveitsi, mm lätkä striimi, Mertaranta ilmaiseksi, MTV SPort 1, stream, Acestream, mm lätkä striimi 24h, mm lätkä 2015, stream, Kanada, Ruotsi, Canada, Finland, Suomi, perkele, USA, Venäjä, Russia, Norway, Denmark, Switzerland , MTV Sport 1 HD stream, MTV Max stream, Mertaranta stream ilmaiseksi netistä, MM-kisat suomen kielellä, mm lätkä striimi, mm free stream 2015, IIHF WC Online for free, VM på ishockey gratis på nätet, Suomen pelit ilmaiseksi netistä, onhockey, tv, proxy ice hockey 2015

Tunnisteet: , , ,