KHL ilmaiseksi netistä 2015-2016/KHL online for free

Roberta F. [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], lähde: Wikimedia Commons

Näitäkään pelejä ei voi Suomessa katsoa televisiosta ilmaiseksi, mutta striimien katselu netistä on edelleen laillista. Suomeksi striimien löytäminen voi olla haastavaa, mutta jos kielitaito riittää englannin tai venäjän kieleen, ongelmia ei varmaan tule!

Striimien katselemiseksi on hyvä ensin ladata AdBlock plus, sillä useat sivustot tunkevat striiminsä täyteen mainoksia, joista osa on haitallisia, osa muuten vain ärsyttäviä. Lisäksi kannattaa ladata
Sopcast-sovellus, Ace Stream mediaplayer ja VLC Player. Tällä tavalla pystyt katsomaan striimejä paremmalla laadulla, vaikkakin suoraan netissä pyöriviä striimejä on myös tarjolla. Tällöin ei tarvitse ladata ylimääräisiä sovelluksia, tosin laatu voi kärsiä.

Sivustoja, joilta pelejä voi katsella (päivitellään ajan kanssa):

http://livetv.sx/en/allupcomingsports/2/

Paljon hyvä laatuisia striimejä sopcastina, tosin kielenä Venäjä. Kuva on lähes aina erittäin hyvä. Lisäksi satunnaisia linkkejä joihinkin englanninkielisiin yms lähetyksiin.

http://live-sports.cf 

Sivustolta löytyy paljon HD-tason Acestream-linkkejä.

Ekslusiivisesti KHL:n pudotuspelisarja:

KHL Play-offs


27. 2 

16:00 Torpedo Nizhni Novgorod - Jokerit

Stream 1 Stream 2 Stream 3 Stream 4 (Viasat hockey)  Acestream 1 (KHL TV) Laola Sawlive Acestream://c3dbf1fc829e76e5f18e37354f454c2546558673 (Viasat Suomi?)
Huom! Laola:n linkkejä käyttääksesi sinun tulee muuttaa omaksi maaksi saksa, esimerkiksi Hola-lisäosan tai Justproxy:n avulla.

Lisäksi alla olevasta playerista löytynee peleihin jotain linkkejä, joita voi ainakin kokeilla.

Watch KHL online for free, KHL lähetykset ilmaiseksi netistä, Kontinental Hockey LEague free streaming, Jokerit HK Sochi, Dynamo Moskova, TSSKA Pietari, Avangard OMSK, Amur Habarovsk, Dinamo Zagreb, Dinamo Minsk, KHl live streaming online for free, free KHL hockey stream HD, Acestream KHL hockey league, Kontinental Hockey league playoffs online for free, Torpedo Nizhni novgorod, Jokerit free live stream online, KHL TV online for free, watch viasat sport baltic online free, KHL Playoffs 2016, KHL:n pudotuspelit ilmaiseksi netistä, KHL ilmaiseksi netistä, Santerin Ässä KHL, Jokerit stream, 2016

Tunnisteet: , , , , , , , , ,