Mm-kisojen katsominen ilmaiseksi, yleisohjeMaikkarin kanssa ei ole kultajuhlia vietetty. Kuva: Wikimedia Commons

MM-kisojen katsominen ilmaiseksi vaatii yleensä erilaisten striimien käyttämistä. Suomen lakien mukaan striimien katsominen on täysin laillista, kunhan ei itse lähetä kiellettyä materiaalia. Eli jos esimerkiksi minä ostan MTV3:n paketin ja jaan sitä, niin se on laitonta. Jos avaat linkin sivustoltani, se ei ole laitonta.

(Samat ohjeet toimivat edelleen kohtuu hyvin 2015. Linkkejä päivittäisiin peleihin tulee Santerin Ässän etusivulle joka päivä!)

Striimejä katsottaessa sivut täyttyvät usein mainoksista, jotka saattavat udella luottokorttitietoja tai vastaavia. Ne saa kuitenkin helposti pois lataamalla esimerkiksi AdBlock Plus -ohjelman. Chromelle se löytyy täältä: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb

Kisoihin on olemassa monia linkkejä, joita jaetaan täältä. Yksi sivu, miltä tullee suomenkielellä pelejä silloin tällöin, on http://www.super-streams.net/triplaj3.htm. Muita vaihtoehtoja katsomiseen on mm. http://www.drakulastream.eu/hockey-live-streaming-video.html, josta löytyy monia pelejä, mutta laatu on aina arvoitus. Myös täältä tulee suurin osa peleistä: http://livetv.sx/en/allupcomingsports/2/

Joskus peleihin tulee myös Sopcast-linkkejä, joiden kautta saa pelin hyvällä kuvanlaadulla. Ne vaan ovat valitettavasti usein venäjäksi. Myös Acestreamin avulla saat hyvälaatuisen kuvan peliisi. Molempien linkkien käyttö vaatii kuitenkin ohjelmistojen lataamista, mutta ne löytyvät nopeasti googlettamalla. Ohjelmistojen lataaminen on suositeltavaa, mikäli haluat saada kuvasi hyvällä laadulla. Myös VLC:n ja VLC plug-inin lataaminen lisää käyttömukavuutta.


Seuraa suoria linkkejä: https://www.facebook.com/santerinassa

Pyydän myös ystävällisesti tykkäämään sivustosta ja kutsumaan kavereita. Mitä useampi ihminen katsoo kisat ilmaiseksi, sitä kovempi paine Maikkarille tulee vapauttaa lisää pelejä ilmaiskanaville!

(Nämä alla olevat palkit ovat mainoksia. Niistä ei voi ladata mitään yleissovellusta kisojen katsomiseen.)
 
how to watch ice hockey wc for free

Tunnisteet: , , ,